Абе колеги аз от скоро имам Пунто 96-та, 1.2 75 к.с. с климатик. Потенето на стъклата вече ме изкарва извън нерви, все едно карам в перманентна мъгла. Ако не го оправя до месец му слагам табелите и го разкарвам.Та поизчетох тука форума и реших да сменя поленовия филтър. Свалих чистачките, махнах кората и отдолу се показа някъв много странен филтър.Представлява две пластмасови решетки, а между тях две парчета някакъв плат или нещо такова. Прилича малко на тея филтри където се слагат на изхода на прахосмукачките да спират прахта.Въпроса ми е дали има друг филтър на купето освен този и къде се намира?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с филтъра на купето
Collapse
X
-
Re: Проблем с филтъра на купето
kamen44o написа:Абе колеги аз от скоро имам Пунто 96-та, 1.2 75 к.с. с климатик. Потенето на стъклата вече ме изкарва извън нерви, все едно карам в перманентна мъгла. Ако не го оправя до месец му слагам табелите и го разкарвам.Та поизчетох тука форума и реших да сменя поленовия филтър. Свалих чистачките, махнах кората и отдолу се показа някъв много странен филтър.Представлява две пластмасови решетки, а между тях две парчета някакъв плат или нещо такова. Прилича малко на тея филтри където се слагат на изхода на прахосмукачките да спират прахта.Въпроса ми е дали има друг филтър на купето освен този и къде се намира?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар