Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Климатик на Климатроник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От Климатик на Климатроник

Здравейте колеги! Имам Фиат Браво с климатик и се чудя дали ще мога да му сложа климатроник ?

Не си струва гимнастиката, а и няма кой знае каква разлика в комфорта. Така или иначе ако климатика ти работи добре, то в големите жеги и с климатроник да си той ще духа почти постоянно студено. Няма кой знае каква разлика поне за мен. Дори за мен е по-добре да е просто климатик, хем е по-просто устроен, хем върши на практика същата работа.За самата смяна трябва да смениш конзолата, 3-те врътки, допълнителния датчик за температурата в колата,огледалото (за него не съм на 100%), както и управлението на климатика.Според мен няма смисъл дори от чисто финансова гледна точка, а ако смяташ да го правиш сам ще загубиш и не малко време. Ако искаш смени си само конзолата заедно с бутоните за клапата и за включването на климатика и ще изглежда все едно е с климатроник. Дали това става лесно нямам идея.
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

+1, не си заслужава. При мен е "Климатроник", и лятото го държа на крайна позиция студено. Зимата на крайно топло.Функцията АУТО (то това е цялата идея на климатроника, според мен) я ползвам единствено зимно време, извънградско. Слагам 24 градуса + ауто, и е тамЪн Ама това е не повече от 5 пъти в годината.
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Здравейте, не отворих нова тема за да спамя, а въпроса ми е свързан с климатик.Може ли да се сложи климатик на Браво 1.6 16V, което няма в базовия модел ? Лесно ли е ? И дали си заслужава ?Идеята е, че вече ми трябва семейна кола, а ми се свиди Бравото да го продам :D Не че е нещо страхото, даже няма никакви подобрения от 1997 ахахах просто ми се свиди, хубави спомени имам с него ! И реших че след като купя новата кола, почвам да ъпгрейдвам Бравото малко, по малко ... когато има време, когато има части, когато има пари ... ако ще и години да го правя ( абе чак години не вярвам ама), все пак нищо не разбирам, а идеята аз да си го направя, с колкото може по малка помощ от сервиз :D предизвикателство ще да е ахахахахахааха

Коментар

Да, може. Не, не е лесно. Не, не си заслужава, продай това и купи същото, но с климатик.

Коментар

ogi28b написа:
            Да, може. Не, не е лесно. Не, не си заслужава, продай това и купи същото, но с климатик.
            Ами няма да е същото ... намекнах че това искам да го правя от сантиментална стойност ! Надявам се ме разбираш..... като пари имаш ли идея с работата всичко, колко ще излезе ? А Ще го мисля климатика по накрая от ъпгрейда.

Коментар

Working...
            X