Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с врътките на климатика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с врътките на климатика

Здравеите колеги , имам следният проблем като завъртя врътката за вентилатора на нула, вентилатора не спира да духа , а продалжава все едно копчето е завъртяно на AUTO , прилагам снимка за да стане по ясно .Възможно ли е да е от зацапани пластинки , можели да се разглоби за да се ремонтира , или да си търся нов механизъм?
    Прикачени файлове
    Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
    Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion

Re: Проблем с врътките на климатика

iveto_87 написа:
    Здравеите колеги , имам следният проблем като завъртя врътката за вентилатора на нула, вентилатора не спира да духа , а продалжава все едно копчето е завъртяно на AUTO , прилагам снимка за да стане по ясно .Възможно ли е да е от зацапани пластинки , можели да се разглоби за да се ремонтира , или да си търся нов механизъм?
    Голяма атракция! Има тема в форума някъде как се сваля, най вероятно нещо е станало с пластинките. Аз имах подобен проблем само че посред зима спря да духа изобщо на нито една от степените, така, че можеш само да се радваш че духа има и по лош вариант.

Коментар

Колега знам , че с пластинк но не знам как да разглобя самите врътки, ако си правил това упражнение моля да споделиш как става .

Коментар

iveto_87 написа:
        Колега знам , че с пластинк но не знам как да разглобя самите врътки, ако си правил това упражнение моля да споделиш как става .
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42119 Заповядай, тук в 3-те теми има всичката налична информация

Коментар

Мерси колега за бързият отговор.

Коментар

Working...
          X