Здравейте,проблемът е следният. Имах съмнения за термостата и днес в разговор с един майстор и с казаното от мен стигна до заключение че 100% е заминал. Значи градско колата си загрява стига почти до средата малко под нея зависи и от карането де, но извън градско със средно от 90-120км в час, не качва стрелката на темп. повече от 5-7милиметра, това през ЗИМАТА говорим. А цената за нов термостат не ми се понрави преди празниците .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За смяна ли ми е термостата, Пунто ?
Collapse
X
-
Ключар благодаря за бързия отговор, но от коли много не разбирам дори да го отворя. Да вметна че около 60-80км извън градско с 90-120km/h стига към 1/4 деление. Тоя майстор ми показа на техния сайт без отстъпка 173лв., но като сверих цените на други стоки, май си им е скъп сервизаFiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
-
Re: Заминал ли ми е термостата, Пунто ?
crazyjoe написа:Здравейте,проблемът е следният. Имах съмнения за термостата и днес в разговор с един майстор и с казаното от мен стигна до заключение че 100% е заминал. Значи градско колата си загрява стига почти до средата малко под нея зависи и от карането де, но извън градско със средно от 90-120км в час, не качва стрелката на темп. повече от 5-7милиметра, това през ЗИМАТА говорим. А цената за нов термостат не ми се понрави преди празниците .Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Термостата е един термо- механичен елемент / работи почти като биметалните пластини/но термодатчика подава инфо навсякъде и към ЕКУ и към табло, и ако е пробил което се случва често и е променил съпротивлението си ще ти показва точно ама друг път.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
кола
При тебе е малко по сложно има повече маркучиhttp://eper.fiatforum.com/cgi-bin/na...ic.php?t=67367
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар