Моля спешно помогнете разглобил съм долната част на таблото за смяна на радиаторчето на парното,но немога да сваля облата част с плюша където са духалките за краката,дърпам и немога да видя къде е захваната ,как трябва да се свали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете,как се сваля на Улисе облата част по средата
Collapse
X
-
Е ти си му показал цялото табло, само това дето пита го няма на снимката.Ня,а значение коя година е от 96-2001-ва всички са еднакви.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
благодаря колега намерих ги винчетата ,те са отзад и отстрани ,ама кой да гледаСвърших работа,свалих радиаторчето и се опитах да слова новото но то при вкарването в тръбите се спука,то толкова е и радиаторче BNR ili BN китайски боклуци,промих си мойто старото с няколко видове препарати и на водоструйка и на чешмата с маркуч,доста боза излезе и си го сложих него,стана супер сложих отстрани за уплътнение около него уплътнение за прозорци дунапрен и нови О-пръстени,че заради тях понеже пробвах с различни трудновлязоха тръбичките.Сега парното е на 6 вътре в колата е Африка,аз се бях уплашил че няма да мога да се стопля,сега още при 50-60 градуса и вече духа топло,а при 70 -75 където седи повечето време в градски условия е вече горещо.Само самата сила на духането е слабичко,с нови филтри и двата вентилатора работят,но като се пусне да духа долу на краката и по средата и долу духа мн слабо,всички въздуховоди са наред защото при мен 2 въздуховода бяха извадени половината и оттам се е губило въздуха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар