Fiat Bravo 1.6 , днес ми загря почти до червено !!! Eдиния маркуч и радиатора е студен (не отваря големия кръг?). Tермостата ли е причината? Или може да съм е прегрял и главата да е отишла?Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем! Загря почти до червено.
Collapse
X
-
Аз давам глас за термостата,както каза колегата горе ако има въздух ще са топли и двата маркуча.Относно главата не си я изкривил със сигурност.Предишната ми кола беше Браво със същия мотор и я прегрях,стегна и угасна,след като изстина нямах никакви проблеми.Глава се криви на 140 градуса.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Защо не?Аз съм с мотор 1,8. От две години карат с такъв термостат на 86 градуса. По-добре е от стария - за този мотор.Пак не загрява много бързо, но много по-добре от стария, който за една година и вече не може да затваря добре. А цената на този от Рено е 10лв някъде.Ако сикаш да държи по-топло и през зимата си вземи 89 градусов. Аз не посмях, защото мислех, че с такъв през лятото перката на охлаждането ще се пуска по-често.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Ами според мен е най добре да се ползва термостат който е оригинален за колата,верно струва стотина лева,но си е сметнат за автомобила,а и няма да го сменяш всяка година,че да се притесняваш за цената.Е може и да се сложи такъв от рено,но лично аз не бих си сложил.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар