Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с парното ...................

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с парното ...................

Карам пунто спортинг 1.2 16 в 80 коня.Проблема е че сега като стана по студено особенно вечерта като излезна извън градско от нормална температура на колата пада до минимум и ми се пуска перката и духа някво хладко не е и студено но не е и топло.А градско си даржи нормална температура сменял съм датчика за охладителната течност миналата година щото зимата пак ми правеше този номер и сега пак.Възможно ли е да трябва да сменя и термостата ? Благодаря предварително колеги.

Re: колеги моля ви помогнете !!!

joreto1405 написа:
    Карам пунто спортинг 1.2 16 в 80 коня.Проблема е че сега като стана по студено особенно вечерта като излезна извън градско от нормална температура на колата пада до минимум и ми се пуска перката и духа някво хладко не е и студено но не е и топло.А градско си даржи нормална температура сменял съм датчика за охладителната течност миналата година щото зимата пак ми правеше този номер и сега пак.Възможно ли е да трябва да сменя и термостата ? Благодаря предварително колеги.
    Аз няма да отговарям, а ще опитам да преведа написаното от теб, а ти потвърди примерно, защото така нищо не е ясно.Караш пунто 1.2 това е ясно...като караш из града изведнъж от нормалната температура стрелката пада на нула и при пускане на парното от там духа хладно, а не топло?? Вариант две е просто да не качва температура и парното пак да духа студено...Разясни малко....
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

явно ще си купува нов термостат

Коментар

колега в градско каране колата държи номрална тем парното работи нормално,но като излезна извън градско температурата пада светва една червена лампа и се пуска перката

Коментар

Ако не си оправиш заглавието при следващото влизане във форума, темата отпътува, въпреки отговорите на колегите. Моля!

Коментар

Working...
          X