willow75bg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
присаждане на термостат от рено ???
Collapse
X
-
M5kov написа:Термостата трябва да влезе целия + 1 см навътре в тръбата, иначе както си казал, подпира в оригиналния.Да, няма вадене, но има и друг вариант, който подлежи и на смяна.
Коментар
-
Не съм, ама ми изглежда невъзможно :DЯвно зора е да мине веднъж, което ме навежда на мисълта, че сигурно прецаква яко оплетката."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Аз съм пробвал да, декември месец, получи се една въздушна възглавница в системата когато сменях антифриза и радиатора и бях тръгнал да търся проблема по метода на изключването. Исках да проверя да не е блокирал затворен - няма вадене поне при мен, като вграден е, може да го изтръгна но вероятно ще скъсам маркуча. На 1.6 да не е по-широк маркуча ? Edit: Сега се сещам че точно когато слагах моя се прецака и на един колега с alfa 156 2.0 jts , та взехме и за него същия, но там не се наех да му го слагам, маркуча му беше по-тесен и от моя и не можеше така лесно да се извади, но отиде на майстор и му го сложиха, изобщо нз какво щяхме да правим ако не бяха измислили тея рена :DFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Не вярвам маркуча да е различен. Сигурно с времето запича от вода/температура.Направо ще си намеря нов маркуч, че да имам под ръка при нужда."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Проверете цената на маркуча - спомена ми е, че излизаше около 30лв.Така, че в случай на проблем с маркуча, направо нов маркуч и термостат. И пак излиза мноооого по-евтино от оригиналния !Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар