viktorsterev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
присаждане на термостат от рено ???
Collapse
X
-
-
ogi28b написа:viktorsterev написа:Колеги ,нещо не ми е много ясно и за това се обръщам към тези които са с термостати от Рено.Самия маркуч до колко ще е здрав,след като да приемем че външния му диаметър е около 33мм.,а диаметъра на термостата е 43мм и макуча доста се разтяга.Има ли варянт лятото в жегата да каже БАУ
Коментар
-
nikolce написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Много виновен се чувствам в момента, много. Колега преди да тръгнеш да го слагаш, явно не си прочел писаното по-горе. Много е разтегнат този маркуч. Как ще го закачиш за термостата, отвора се е разширил. По-добре го махни.Ужасно съжалявам .Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
viktorsterev написа:Самия маркуч е малко по широк в началото.
Коментар
-
viktorsterev написа:Маркуча е чисто нов.Сега остава да се престраша да го сложа.Само за инфо-термостата е Валер от Еврото и отваря на 90 и нещо гр.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
mitaka_71 написа:viktorsterev написа:Маркуча е чисто нов.Сега остава да се престраша да го сложа.Само за инфо-термостата е Валер от Еврото и отваря на 90 и нещо гр.Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
Сменял съм на няколко фиата термостатите,поради това че бяха дефектирали.Сменял съм на типо 1.4 и 1.6,на браво 1.4 и на брава 1.2.Всичките абсолютно бяха заседнали в някакво средно положение-нито отворен,нито затворен.Така че по мое мнение за да монтирате друг термостат след оригиналния,преди всичко трябва оригиналния да е заседнал в отворено положение.В противен случай няма да има добра циркулация.А аз заседнал напълно отворен не съм виждал при моите четири смени.Варил съм ги в тенджери на котлона и все си седят полуотворени. Така че,купете си един оригинален BEHR и спирате да мислите и да се притеснявате за това дали ще издържат съединенията,да се взирате постоянно в термометъра и т.н..Лично мнение.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
viktorsterev написа:nikolce написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Много виновен се чувствам в момента, много. Колега преди да тръгнеш да го слагаш, явно не си прочел писаното по-горе. Много е разтегнат този маркуч. Как ще го закачиш за термостата, отвора се е разширил. По-добре го махни.Ужасно съжалявам .Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Термостат
Колеги иамм мареа 1.9 тд 100 коня . Имах проблеми с термостата не ми вартеше през малкия кръг и чух че се пресажда ли от рено . Извадих моя термостат след което върнах кутията и в маркуча сложих новия термостат от реното но не иска да отвори пробвах с 3 нови и трита не искат да отварят защо ?
Коментар
-
Re: Термостат
veskoo написа:Колеги иамм мареа 1.9 тд 100 коня . Имах проблеми с термостата не ми вартеше през малкия кръг и чух че се пресажда ли от рено . Извадих моя термостат след което върнах кутията и в маркуча сложих новия термостат от реното но не иска да отвори пробвах с 3 нови и трита не искат да отварят защо ?Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар