колеги става въпрос за термостат които се поставя във маркуча преди разваления термостат .един приятел ме посъветва ,той е с Марея и успешно го е присадил, да се пробвам и аз с моето Пунто мк2някой дали е правил тази процедура и дали изобщо си заслужава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
присаждане на термостат от рено ???
Collapse
X
-
Аз го сложих на 1,8 бензин. Вече май станаха 2 години. Работи сравнително добре. Само, че пак не загравя толкова бързо и високо. Моят термостат е на 86 градуса. На 89 гр не сложих, защото се опасяват за лятото да не се включва непрекъснато вентилатора. С 83градусов държи определено ниско температурата. А дали е толкова точон термостата, датчика и уреда ми незнам. Сега карам с този и съм долу горе доволен. Поне не отказва като на оригиналните на Мареа.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Последно кой термостат искаш да поправиш на браво или на пунто. Ако е на браво 1,6 мога да ти намеря темата с термостат от голф , там излиза всичко към 20-25 лева. Ако искаш да присаждаш от рено, влез в даунлоадс там има всичко със снимки. Тази тема мисля е за марея дизел, но принципа е същия.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар