Колеги преди 2 дни пускам парното сутринта не работи и смятах че е изгоряло моторчето, свалихме го да го видим работи си качваме го на колата пак, работи всичко наред, днес сутринта пускам парното пак не работи след 5 мин тръгна, обаче бръмчи по силно все едно съм пуснал климатроника, както си работи спира, тръгва само, възможно ли е да е нещо по компа грешки да е натрупал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Мареа 1.8 16в
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Мисля беше едно жълто реле зад жабката близо до вентилатора.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Нямам никаква идея какво му е, то е една платка с хиляди неща по нея, понеже колата стигна до сервиз тъй като нямам време да я разглобя, а колата е на баща ми и му трябва, днеска се обадиха от сервиза ходих да видя показаха ми въпросното реле и ми казаха че от магазина е сериозна цифра, води се за климатроника нещо си една черна кутия е с 2 букси едната с към 14 пина другата 8 пина едно до друго, на магнети марели е Climatizzazzione или нещо подобно.П.П. Ако може да каже някой как му е точното название.Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар