Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Клапа за външен въздух Браво 99година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Клапа за външен въздух Браво 99година

Запотяват ми се стъклата и не може да се кара така, колеги някой може ли да ми каже къде точно е тази клапа и каква е процедурата. Фиата е с полуавтоматичния климатик наричан още (климатроник). Какво ще предложите колеги?
    Fiat Bravo 1.6 GT
    Stilo 1.9JTD - ex

Зависи каква процедура искаш да направиш с нея. Предлагам ти лесната - застопоряваш я с нещо в отворено положение. Използвай търсачката, това е често срещан проблем и има много теми. Клапата е под филтъра на климатика. Махаш филтъра и гледаш надолу.

Коментар

Мерси колега, ами установих че клапата си работи правилно, каква е другата причина поради която може да ми се запотяват стъклата? Може би филтъра да е за смяна или да е мокър не се сещам друго?
      Fiat Bravo 1.6 GT
      Stilo 1.9JTD - ex

Коментар

Ако губиш антифриз може проблемът да е и теч от радиатора на праното.По това, което бършеш от стъклото забелязваш ли нещо мазно?Но клапата да - често остава в "грешната" позиция когато дефектира.
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Колега Еспер май си прав че може да е от радиаторчето на парното, колата губи антифриз малко. Как да разбера дали със сигурност е от това и оправянето на проблема какъв е?
          Fiat Bravo 1.6 GT
          Stilo 1.9JTD - ex

Коментар

Смяна.Иначе виж преди това клапата.Ако е в позиция да върти въздух от купето и не бачка от контролите я застопори с нещо.
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Свали пластмасите зад пепелника (под средната конзола) и виж дали е мокро там.Ако мокри,най-вероятно и централата на еърбега ще ти замине.

Коментар

Колега ще ги разглобя да видя ама Айрбега ми свети че не работи, сигурно за това е отишъл.
                Fiat Bravo 1.6 GT
                Stilo 1.9JTD - ex

Коментар

Радиаторчето на парното е, вътре прозореца ми е мазен, като и централата на айрбега ми е изгоряла. Мисли те ли че ще мога да го запуша с тези добавки за спукан радиатор, като вкл парното въпросната добавка дали ще стигне до това радиаторче? Че като гледам смяната на радиаторчето е бая играчка.
                  Fiat Bravo 1.6 GT
                  Stilo 1.9JTD - ex

Коментар

По-добре смени радиатора сега,преди да е паднал снега,че после мъка.Аз също се опитах да го запуша,но не стана.Не ти пречи да пробваш с добавки,но най-сигурно е да го смениш.При мене процедурата отне 2-3 часа и малко псувни и клетви по италианската инжинерна мисъл,но сега всичко е 6.

Коментар

Working...
                    X