Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пунто мк1 странен проблем с парното

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

quintessenz написа:
    шшш я са усещаите малко е никой не написа и 2 реда ама щом е за критика веднага всички се включват..
    Ако забележиш от тези които сме се подразнили, никой не кара Пунто. Как така никой не е писал два реда. Valiosport, нищо ли не е писал? Второто му мнение е точно за клапата.
    quintessenz написа:
    проблема ми беше 100 работи на куп.. след като съм сменил радиаторчето при монтажа на таблото съм счупил държача на бронята на жилото което върти клапата топло/студено и тя просто не е затваряла докараи всъщност си затваря докраи за това съм чувал и хлопването като завъртя копчето но в момента в които пусна копчето тя се отваря наполвина. Снимков материал за смяна на жилото без да се сваля таблото да ви направя ли?
    Още по-добре ако пуснеш снимки.
    quintessenz написа:
    със сигурност не е първата тема която завършва без обяснение как е решен проблем...
    ... Няма да е и последната за съжаление. Даже става тенденция. Влизат хората, оправят си проблема, и изчезват. А това е форум. Няма нужда да обяснявам, каква е идеята на един форум.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

м да прави сте ,а иначе да добавя че колегата ако му се наложи да смени радиатор на голф 3 трябва да ипадне в кома щом на пунтото му е трудно.вярно че не е като на браво,но все пак е елементарно

Коментар

ivel написа:
        м да прави сте ,а иначе да добавя че колегата ако му се наложи да смени радиатор на голф 3 трябва да ипадне в кома щом на пунтото му е трудно.вярно че не е като на браво,но все пак е елементарно
        май не си наясно как се сменя радиаторчето на пунто и всъщност да.. елементарно е просто отнема страшно много време
        Haters Gonna Hate

Коментар

Working...
        X