Колеги откакто сложих новия радиатор лятото забелязвам, че не вдигам повече от 70 градуса сега в студеното, парно си имам вътре, но преди загряваше на 80, термостата ли ми е за смяна или е нормално понеже издухах радиатор между питата със силна струя и се охлажда по-добре Дедо ми вика да сложа картонче отпред да загрява повече :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На колко градуса ви загряват Типо-тата ?
Collapse
X
-
Re: На колко градуса ви загряват Типо-тата ?
Valiosport написа:...термостата ли ми е за смяна или ... се охлажда по-добре...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
-
Еми на 90 градуса трябва да си. Пречи че гори повече, доста повече и двигателя винаги е студен!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Еми на 90 градуса трябва да си. Пречи че гори повече, доста повече и двигателя винаги е студен!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
VET написа:Я си смени датчика за температурата, който е завит в главата. Много често, тези датчици подават грешна информация към таблото, защото стареят. Другият вариант е да ти е блокирал термостата, но това ти ще кажеш, защото само ти знаш за колко време ти вдига тези 70градуса.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар