Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не ми включва перката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ми включва перката

Прибирам се еи сега от работа и тукмо паркирам и гледам че стрелката за водата е минала средата. Веднага я изгасих погледнах буксите които са по перката не бяха хлабави. Помагаите кайете куде да гледам
    ♠ Никой победител не вярва в късмета. ♠

Re: Не ми включва перката

dr.death7 написа:
    Прибирам се еи сега от работа и тукмо паркирам и гледам че стрелката за водата е минала средата. Веднага я изгасих погледнах буксите които са по перката не бяха хлабави. Помагаите кайете куде да гледам
    Взимаш си документите на автомобила и гледаш няколко неща:1.Каква е марката на автомобила2.Модела на автомобила3.С какъв двигател е автомобилаВиждаш тези неща,пускаш ги и тях в темата и тогава някой може да помогне.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Не ми включва перката

krasio_79bs написа:
      dr.death7 написа:
      Взимаш си документите на автомобила и гледаш няколко неща:1.Каква е марката на автомобила2.Модела на автомобила3.С какъв двигател е автомобилаВиждаш тези неща,пускаш ги и тях в темата и тогава някой може да помогне.
      Сори... колата е Fiat Bravo 1.6 16в 96 година газ бензин
      ♠ Никой победител не вярва в късмета. ♠

Коментар

Търсачка има,ама никой не се сеща да я ползва. Приятно четене-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=1065304
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
        X