или с поялника или с поксипол, ако имаш търпение и с двете ще е успешно
И после си пригответе метална четка за дрелка да си очисите поялника , щото после няма да става за никаф ... и пак не се изичиства добре въпреки че го пилих гадината ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
или с поялника или с поксипол, ако имаш търпение и с двете ще е успешно
И после си пригответе метална четка за дрелка да си очисите поялника , щото после няма да става за никаф ... и пак не се изичиства добре въпреки че го пилих гадината ...
След четката го топвам в преобразовател на ръжда,киселина за запояване или търкам с нишадър,каквото намеря.Обработката е на горещ поялник и веднага се калайдисва
Къде отидоха годините,в които всеки проявяваше техническа мисъл и се справяше сам с проблемите...това "отиди в сервиз" като го чуя все повече се съмнявам,че от техническата ни нация скоро няма да има и помен и за смяна на крушка вкъщи ще се вика майстор
ти ще му гарантираш ли че ще може сам да се справи с разтопяването или лепенето на радиатора и след това тая спойка ще държи на налягането?щото аз не бих пипал при положение че радиатора струва над 500 лв.лепили са ми радиатор 2 пукнатини по 15 см за 35 лв и вече 2 г.не е мръднал,а и като гледам ъгловото място на сцепването ми се вижда трудно да се справи човек сам без да разбира
Сега ако на теб ти се струва сложна операция и не е по силите си е твой проблем.С пускането на тема се предполага,че човекът иска да се справи сам и му се казаха няколко изпробвани метода.Ако го е шубе да пипа да иде и той в сервиз и ще му го залепят...че сигурно и 2г. гаранция ще му дадат на кръпката на 15 годишния радиатор
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
ТУК го намерих по-евтино, доста по-евтино.Ако се смята за реклама да се триеИначе и според мен ще стане с някакво двукомпонентно епоксидно лепило.
А тук - http://www.eurocarparts.com/ecp/c/Fi...27b54d8&000261 цената на която може да се купи е £67.07 (имам код за дискаунт) + доставка за БГ 2.20 лв на килограм. Ако се интересува колегата да пише ЛС да му кажа как стават нещата точно
Коментар