Прилагам снимка с проблема.Ако някой успешно е ’поправял’ такова спукване - моля да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
'Леко' спукан радиатор - някой поправял ли е успешно ?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Зашкури и после с канонлит и поръсваш със сода. Едни приятели монтьори ме отвориха на тоя трик. Става като камък и е ефективно при такива спуквания. Лично тествано! Успех!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
xctr написа:Зашкури и после с канонлит и поръсваш със сода. Едни приятели монтьори ме отвориха на тоя трик. Става като камък и е ефективно при такива спуквания. Лично тествано! Успех!Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Колега както казах това съм го пробвал лично и става много добре за такива цели. Точно като заварка.Полиуретановото лепило става за стъкла, лайсни и има съвсем друга структура.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
u_bo
-
u_bo написа:каноконлит = капчица = секундно лепило -- нали така ?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Аз съм лепил със СънФикс радиатор,но при мен теча беше от мястото където тръбичките са запресовани в страничния корпус.Стана мега здраво...бетон е меко казано.Отгоре го намазах с силикон за всеки случай.Предполагам,че ще ти свърши и на тебе работа след като зашкуриш мястото да не е така гладко,за да хване.Като гледам в тоя сайт аз съм ползвал Universal,но сякаш Aqua-та е баш като за радиатори като чета описанието,но не съм го мяркал из железарии в Б-с.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Къде отидоха годините,в които всеки проявяваше техническа мисъл и се справяше сам с проблемите...това "отиди в сервиз" като го чуя все повече се съмнявам,че от техническата ни нация скоро няма да има и помен и за смяна на крушка вкъщи ще се вика майсторEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар