Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1,6 16v - компресорът на климатика изключва често

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1,6 16v - компресорът на климатика изключва често

колеги имам проблем с климатика на браво 1.6 16v заредих климатика точно колкото му дават фреон дотук добре заработи охлажда бута температурата до 4,3 ОБАЧЕ НЕ МИХАРЕСВА КАК РАБОТИ КОМПРЕСОРА МНОГО ЧЕСТО ИЗКЛЮЧВА работи около минута и изключва дори и в движени когато работи компресора на ниската страна държи 1,4 -1,8 бара а на високата 21-23бара това нормално ли е при външна тем-27 градуса кондензатора е чист има добро охлаждане аз се съмнявам в трв-то да не е заседнало та въпроса ми е има ли начин да се разбере да ли е от него или има някакъв друг проблем или някои датчик присостата на компресора филтър дехидратора да запушен и пак казвам зареден е колкото му дават 625-675 зареден е 640г

Как разбираш,че изключва.Гасне ти лампичката на бутона ли.Не направиха ли диагностика преди това.Учудвам се,че при -27 въобще включва или е правописна грешка.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

я напиши коя година е колата и колко киловата е

Коментар

Може фреона да е намалял драстично и за това да изключва....
        Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
        Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Естествено, че ще изключва, нали това му е работата? Да вдигне налягане, да изключи, като падне налягането - пак да включи. Притеснително е ако не изключва изобщо. Ако това ще те успокои - и моят компресор изключва често, ако системата е пълна. Ако спреш на светофар до чисто нова кола, заслушай се - чува се доста ясно през 15-20 секунди как включва и изключва компресорът.Ако въпреки всичко държиш да не ти изключва, поискай да ти извадят 100-150 грама газ и ще ти харесва повече. Само че и разходът ще ти е по-висок, заради постоянния товар

Коментар

Working...
          X