Здравейте колеги,трябва да сменя филтъра на климатика на моето пунто но не знам от къде.Само предполагам,че е под чистачките но за целта трябва да се свалят рамената и кората под тях.Преди да предприема това действие някой би ли ми казъл да ли съм прав в предположението за мястото на филтъра.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна поленов филтър на фиат гранде путо Мулти джет 1.3
Collapse
X
-
Re: Смяна поленов филтър на фиат гранде путо Мулти джет 1.3
chingarov написа:Здравейте колеги,трябва да сменя филтъра на климатика на моето пунто но не знам от къде.Само предполагам,че е под чистачките но за целта трябва да се свалят рамената и кората под тях.Преди да предприема това действие някой би ли ми казъл да ли съм прав в предположението за мястото на филтъра.Благодаря предварително.Fiat palio 1.7td
-
Намира се в ляво под жабката. Трябва да се свали конзолата в ляво от краката на предната дясна седалка за удобство - на метално-пластмасови щипки е. После се вади дълъг капак и отдолу е филтъра. Пуснете вентилатора да духа 2-3 минути, за да издуха боклука вътре. Ако имате спрей за почистване пръскайте здраво. Внимавайте има посока, ако се обърка ще мирише гадно и ще влизат боклуци в купето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар