Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна поленов филтър на фиат гранде путо Мулти джет 1.3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна поленов филтър на фиат гранде путо Мулти джет 1.3

Здравейте колеги,трябва да сменя филтъра на климатика на моето пунто но не знам от къде.Само предполагам,че е под чистачките но за целта трябва да се свалят рамената и кората под тях.Преди да предприема това действие някой би ли ми казъл да ли съм прав в предположението за мястото на филтъра.Благодаря предварително.
    FIAT№1

Re: Смяна поленов филтър на фиат гранде путо Мулти джет 1.3

chingarov написа:
    Здравейте колеги,трябва да сменя филтъра на климатика на моето пунто но не знам от къде.Само предполагам,че е под чистачките но за целта трябва да се свалят рамената и кората под тях.Преди да предприема това действие някой би ли ми казъл да ли съм прав в предположението за мястото на филтъра.Благодаря предварително.
    Намира се под джабката до конзолата в средата, разгледай този линк на MANN-филтър, посочи модела и годината, и има опция за с снимков материял за смяната http://forum.fiat-bg.org/download.php?id=100014P.S- Колега, не прочетох добре поста, значи пак се намира там, но е зад конзолата,трябва да ie сваля джабката и страничната пластмаса на конзолата, и тогава се достига д онего.Но ти ще се ориентираш от снимковия материял приложен към съответния модел кола.....
    Fiat palio 1.7td

Коментар

Не е там а под жапката според аутодатата.
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Намира се в ляво под жабката. Трябва да се свали конзолата в ляво от краката на предната дясна седалка за удобство - на метално-пластмасови щипки е. После се вади дълъг капак и отдолу е филтъра. Пуснете вентилатора да духа 2-3 минути, за да издуха боклука вътре. Ако имате спрей за почистване пръскайте здраво. Внимавайте има посока, ако се обърка ще мирише гадно и ще влизат боклуци в купето.

Коментар

Working...
        X