Здравейте,Преди два дни натиснах бутона за показване на температурата и на таблото се изписа --C.Натиснах го още няколко пъти и показа само това.След като загасих колата, запалих отново и опитах пак. Този път нищо не показва. Тоест след като натисна бутона показанието на таблото си остава, каквото е било (километраж).Опитах да направя диагностика на климатроника: врътката за температурата на мин; духалката на MAX.DEF.; степените на вентилатора ауто-0-1 и обратно 5 пъти.Нищо не се получи.Някой има ли идея къде е проблема ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатроник на Брава
Collapse
X
-
ОК, веднага отговарям.Бях сложил зарядно за телефона в запалката.Колата седя така цял ден на слънце, а зарядното в запалката.Тръгвам от работа, паля колата и вадя зарядното. Не знам дали от топлината или от друго, но зарядното се разпадна. Пластмасата отдолу се натроши.В този момент в запалката се изсипаха: предпазителчето, една шайба и една метална пъпка.Даде на късо и изскочиха искри. Загасих и извадих всичко.Предпазителя, който беше изгорял и смених е този на запалката - 20А.На кутията с предпазители има знаци, лесно се ориентира човек.Преди време бях свалял централната конзола.Дебелия кабел на запалката беше свързан (не заводски) към един червен проводник на климатроника.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар