Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с климатик Fiat Bravo 1.6 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с климатик Fiat Bravo 1.6 16v

Здравейте колеги. Климатика ми отказа. Когато го включа радиаторчето на парното се включва, но компресора не. Фреон има. Предложете от къде да започна. Има ли релета, датчици, бушони?П.П. С Пластмасовият колектор съм (ако има значение).

Пресостат, компресор, бутони
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Как така "радиаторчето на парното се включва", какво имаш предвид с това изречение? Нали за климатик говориш? Защо смяташ, че има фреон? като въртиш температурата на максимално топло и максимално студено, има ли промяна в температурата на духащия въздух? Като включиш компресора от копчето, вентилаторът тръгва ли на 1-ва степен?

Коментар

ogi28b написа:
        Как така "радиаторчето на парното се включва", какво имаш предвид с това изречение? Нали за климатик говориш? Защо смяташ, че има фреон? като въртиш температурата на максимално топло и максимално студено, има ли промяна в температурата на духащия въздух? Като включиш компресора от копчето, вентилаторът тръгва ли на 1-ва степен?
        Точно това имах впредвид, че като натисна копчето вентилатора тръгва на 1-ва степен. Къде се намира преостата? П.П. Както споменах в началото компресора не включва.

Коментар

А пак да питам - защо мислиш, че има фреон?

Коментар

ogi28b написа:
            А пак да питам - защо мислиш, че има фреон?
            Заредих го до горе на 21 август.

Коментар

ами ако изтича какво правим.

Коментар

ivel написа:
                ами ако изтича какво правим.
                ми търсим дупкта и я запушваме. Аз залагам на пробив на тънката тръба след пресостата.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                X