Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Когато пусна климаика колата загрява

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Когато пусна климаика колата загрява

Здравейте! Колата ми е Фиат Брава 1.9 ТД 75 к.с. Когато пусна климатика колата загрява и стрелката отива към червеното.Проверих перките и двете си работят нормално , но понеже не разбирам много реших да попитам тук от какво може да е. Помагайте . Поздрави: Даниел
    FIAT BRAVA 1.9 TD 75 HP

Re: Когато пусна климаика колата загрява

dany_bassa написа:
    Здравейте! Колата ми е Фиат Брава 1.9 ТД 75 к.с. Когато пусна климатика колата загрява и стрелката отива към червеното.Проверих перките и двете си работят нормално , но понеже не разбирам много реших да попитам тук от какво може да е. Помагайте . Поздрави: Даниел
    В Смисъл и двете си работят и на двете степени? (измии радиаторите и пусни една диагностика на климатика
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: Когато пусна климаика колата загрява

S_BANKOV написа:
      dany_bassa написа:
      В Смисъл и двете си работят и на двете степени? (измии радиаторите и пусни една диагностика на климатика
      ами да рабоят си и на двете степени, а диагностиката на климатика как се прави или трябва да отида някаде да ми я направят ?
      FIAT BRAVA 1.9 TD 75 HP

Коментар

С какво си климатик или климатроник? ако е климатроник можеш да му направиш самодиагностика, ако си с климатик можеш да го проверят в сервиз с машина за диагностика на климатици.абе измии радоаторите първо и после ще го мислим, термостата как е, термодатчиците и пресостана, релетата на перките проверени ли са ?
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          С какво си климатик или климатроник? ако е климатроник можеш да му направиш самодиагностика, ако си с климатик можеш да го проверят в сервиз с машина за диагностика на климатици.абе измии радоаторите първо и после ще го мислим, термостата как е, термодатчиците и пресостана, релетата на перките проверени ли са ?
          Колата е с климатик.Термостата, трермодатчиицте и пресостана не съм ги проверявал , релетата са добре едното го сменях миналата седмица. Ще измия радиаторите и ще пиша. Благодаря предварително колега
          FIAT BRAVA 1.9 TD 75 HP

Коментар

Working...
          X