Здравейте! Колата ми е Фиат Брава 1.9 ТД 75 к.с. Когато пусна климатика колата загрява и стрелката отива към червеното.Проверих перките и двете си работят нормално , но понеже не разбирам много реших да попитам тук от какво може да е. Помагайте . Поздрави: Даниел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Когато пусна климаика колата загрява
Collapse
X
-
Re: Когато пусна климаика колата загрява
dany_bassa написа:Здравейте! Колата ми е Фиат Брава 1.9 ТД 75 к.с. Когато пусна климатика колата загрява и стрелката отива към червеното.Проверих перките и двете си работят нормално , но понеже не разбирам много реших да попитам тук от какво може да е. Помагайте . Поздрави: ДаниелКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: Когато пусна климаика колата загрява
S_BANKOV написа:dany_bassa написа:Здравейте! Колата ми е Фиат Брава 1.9 ТД 75 к.с. Когато пусна климатика колата загрява и стрелката отива към червеното.Проверих перките и двете си работят нормално , но понеже не разбирам много реших да попитам тук от какво може да е. Помагайте . Поздрави: ДаниелFIAT BRAVA 1.9 TD 75 HP
Коментар
-
С какво си климатик или климатроник? ако е климатроник можеш да му направиш самодиагностика, ако си с климатик можеш да го проверят в сервиз с машина за диагностика на климатици.абе измии радоаторите първо и после ще го мислим, термостата как е, термодатчиците и пресостана, релетата на перките проверени ли са ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:С какво си климатик или климатроник? ако е климатроник можеш да му направиш самодиагностика, ако си с климатик можеш да го проверят в сервиз с машина за диагностика на климатици.абе измии радоаторите първо и после ще го мислим, термостата как е, термодатчиците и пресостана, релетата на перките проверени ли са ?FIAT BRAVA 1.9 TD 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар