Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с клапите на климатроника (Стило)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с клапите на климатроника (Стило)

Днес и при мен се прояви баналния проблем с клапите на климатроника ... Обаче не че не се движат самите клапи - предполагам, че работят, защото мога да си пусна въздух на стъклото, през централната конзола и на краката - проблема е, че струята е страшно слаба, сякаш се губи някъде по пътя ... Нищо общо няма с това, което беше като сила миналото лято ... На какво би могло да се дължи това драстично намаляване на силата на въздушния поток и има ли как да разбера дали наистина работят въпросните клапи без да се сваля таблото? Не знам дали би могло да има връзка, но забелязах едно съскане (до днес го нямаше) отпред някъде около ЕГР-а, нямам представа от какво е ...

Ами, по-лошият вариант мисля, е да изтича фреон от някъде. По-вероятният би бил задръстен поленов филтър. Като го смениш разликата е драстична :D
    ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
    Stilo JTD 115 2003 бегачка
    Brava 1,4 12V 1997 на газ
    Tempra 1,4 1993 и тя на газ
    i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

Фреон днес заредих на мах, а смяната на филтъра ми е наесен принципно, но ще взема да избързам ...

Коментар

колега, просто го махни и виж какво ще стане. тогава сменяй.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

дам, от поленовия филтър беше - смених го и пак си имам зима в колата

Коментар

А така, аз след като разбрах, че от него стават проблемите го сменям на всяка смяна на маслото и всичко си е ОК. Преди два дни я свърших тая работа и бая боклуци пак извадих от там Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
            Stilo JTD 115 2003 бегачка
            Brava 1,4 12V 1997 на газ
            Tempra 1,4 1993 и тя на газ
            i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

Working...
            X