Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Вентилатор на радиатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Вентилатор на радиатор

Здравейте колеги колата е фиат браво 1.8 с климатик 98г проблема ми е следния буксата която влиза в електромотора на вентилатара на радиатора се стопява за една година смених вече две Електромотора работи не е изголял тава греене и стопявяне на буксата ме кара да мисла че има проблем но от какво .......... ще съм благодарен ако някой сподели мниние

Обикновено се получава при лош контакт в буксата.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

така е колега, но няма видими предпоставки за хлабава връзка

Коментар

И двете букси сменяш едновременно нали ?Ако малко нагори един път после почва там да загрява и прогресивно още повече да нагаря.
        FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
        FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

не калега смених само мъжката букса предишния път и сега пак та е стопена

Коментар

Я качи една снимка на проблемните букси, да видим какво може да се направи по темата. Иначе, както каза колегата, се сменят комплект. Достатъчно е едната да е опечена за да скапва и другата. Ако може да се постави лустер клема ще е най-добре. Но трябва да се калайдисат кабелите, за да има дибър контакт.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
            X