Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не работи климатика!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не работи климатика!

Здравейте колеги! От 3 дни имам още едно Браво 1,9 ЖТД, като климатика не работи. Нито преостата върти, нито перката на радиатора върти. Възможно ли е да е бушон/реле или да ходя направо в сервиз?
    FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
    То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
    Fiat Auto S.p.A

Ходи в сервиз да ти направят един тест и вакум и да се види какво му е.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

може и да нямаш и фреон. До колкот знам без налягане в системата компресора не тръгва, демек да изпуска от някъде. Отиди в някой сервиз да ти надуят системата за да знаеш, че по тръбите всичко е ОК и след това да се търси друг проблем
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ако автоджамбазина е презаредил климатика- също няма да тръгне.
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Въпрос и от мен компресора включва, но перките на радиатора не тръгват... Естествено не духа дори хладно, поради недостатъчно количество фреон ли е или причината е друга? След тест с врътките на таблото показва Error 00.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колега при мен е 1:1! Правя самодиагностика също Ерор 00. Днес колата мина сервиз - липсващ пресостат (на италианеца така му е скимнало), както и липсва газ (фреон) в системата. Втора ръка пресостат е 30-40лв, пълнене с фреон 50лв.
            FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
            То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
            Fiat Auto S.p.A

Коментар

Working...
            X