Каква е причината при спускане по голям наклон да ми се включва перката на радиатора ??? Показанието за температурата пада до 0 и перката продължава да работи. Спира около 2 мин след като съм загасил мотора Ще сменя термостата примерно , но да ми се включва перката и то след като съм спускал 7-8 км ?!?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с охлаждането пунто 1.2 60к.
Collapse
X
-
Re: проблем с охлаждането пунто 1.2 60к.
sanko написа:Каква е причината при спускане по голям наклон да ми се включва перката на радиатора ??? Показанието за температурата пада до 0 и перката продължава да работи. Спира около 2 мин след като съм загасил мотора Ще сменя термостата примерно , но да ми се включва перката и то след като съм спускал 7-8 км ?!?!?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: проблем с охлаждането пунто 1.2 60к.
Fiat_Punto11 написа:sanko написа:Каква е причината при спускане по голям наклон да ми се включва перката на радиатора ??? Показанието за температурата пада до 0 и перката продължава да работи. Спира около 2 мин след като съм загасил мотора Ще сменя термостата примерно , но да ми се включва перката и то след като съм спускал 7-8 км ?!?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар