Колеги, Обръщам се към вас с голяма молба, явно не случих на автомобил, за съжаление......! Компресорът на климатика блокира и от там ми издуха шайбата на коляновия вал, шайбата на алтернатора и ролката, но това далеч не е най-големия проблем, този компресор се оказа ужасно скъп...та молбата ми е: ако имате информация от къде мога си набавя тези части втора употреба ще ви бъда безкрайно благодарен! Оправям си фиата и го продавам, този разход направо ме съсипа...........................Благодаря ви предварително!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, помощ! Смяна на компресора на климатика????
Collapse
X
-
Re: Колеги, помощ! Смяна на компресора на климатика????
mrblagoevi написа:Колеги, Обръщам се към вас с голяма молба, явно не случих на автомобил, за съжаление......! Компресорът на климатика блокира и от там ми издуха шайбата на коляновия вал, шайбата на алтернатора и ролката, но това далеч не е най-големия проблем, този компресор се оказа ужасно скъп...та молбата ми е: ако имате информация от къде мога си набавя тези части втора употреба ще ви бъда безкрайно благодарен! Оправям си фиата и го продавам, този разход направо ме съсипа...........................Благодаря ви предварително!Поздрави!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Plami93 написа:По каталог излизат поне три компресора за стило JTD.Дай ОЕ номер или поне снимка и ще ти отговоря.Fiat Stilo 1,9 JTD '02
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар