Здравейте,искам да ви питам,значи перката на охлаждането ми се включва с около 10 градуса по-рано,от датчика ли е и ако да къде се намира той,колата е пунто 75 95г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перка на радиатора
Collapse
X
-
Re: Перка на радиатора
geshaaa написа:Здравейте,искам да ви питам,значи перката на охлаждането ми се включва с около 10 градуса по-рано,от датчика ли е и ако да къде се намира той,колата е пунто 75 95г.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Значи,тя перката се включва на около 83-84 градуса,той термостата още не е отворил,по принцип не че ми пречи,но когато карам на някъде винаги се включва и като паркирам работи още известно време,което е малко дразнещо. Иначе уреда вътре показва на чертата преди тази средната и той не е много верен.
Коментар
-
Климатик има ли ? На по-новите модели се намесва и ЕКУ в управлението на охлаждането, но за тоя модел мисля, че трябва да стигне горещ антифриз до радиатора, за да включи перката, освен ако няма климатик, който да я включва като загрее неговия радиатор.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
кола
Като е позагряла естествено да работи и като изгасиш колата поне 1минута.Иначе като си изгасил колата градусите се вдигат и може да стане беля за това перката остава включена още малко.Може да се включва перката но не по рано от стигането на около 83-84 градуса това е нормална работа .А парното като запалиш колата като е студена след колко време става топло.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Като е позагряла естествено да работи и като изгасиш колата поне 1минута.Иначе като си изгасил колата градусите се вдигат и може да стане беля за това перката остава включена още малко.Може да се включва перката но не по рано от стигането на около 83-84 градуса това е нормална работа .А парното като запалиш колата като е студена след колко време става топло.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар