Момчета, и аз се намесвам, но с въпрос - моят го заредих преди два три дни и днес след прочитане на тема рекох да го засека кога включва перката и се оказа - между 17 и 20 сек след натискане на копчето на климатика. Та въпроса ми е - това добре ли е или и аз трябва да се замислям относно работата му, иначе духа студено, та да си умреш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
след зареждане на климатика проблем
Collapse
X
-
Въпрос и от мен Компресора включва, но перките на радиатора не тръгват... Естествено не духа дори хладно, поради недостатъчно количество фреон ли е или причината е друга? След тест с врътките на таблото показва Error 00.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Фреон И аз бях така, защото преди няколко месеца климатика беше зареден и в един момент спря да духа студено. Правих теста с врътките и нямаше грешка. Оказа се, че радиаторчето отпред се е спукало откъм щуцера и фреона е изтекъл.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
С две думи трябва да се напълни с оцветител системата за да се открият пропуските...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
А възможно ли е просто количеството на фреон да е толкова ниско (да се надявам не поради пробив в системата), та за това да не включват вентилаторите. Компресора си тръгва от към конзолата се чуват онези специфични шумове на климатик (като въздишане) ама и аз едни термини използвам :D това при пускане и спиране.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:А възможно ли е просто количеството на фреон да е толкова ниско (да се надявам не поради пробив в системата), та за това да не включват вентилаторите. Компресора си тръгва от към конзолата се чуват онези специфични шумове на климатик (като въздишане) ама и аз едни термини използвам :D това при пускане и спиране.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар