Колеги , колата е пунто 1 с климатик и с моторче за затваряне на клапата за влизане на външен въздух.Проблема е , че като натисна бутона да я затвори/отвори не става нищо.Сега стои затворена мисля и постоянно се запотяват стъклата като е по студено .Понякога се чува , че моторчето работи , а понякога не (в повечето случаи).Как се стига до нея и какво може да и се е случило ? Колата е така от както съм я взел (1 година близо)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клапа за въздуха в купето
Collapse
X
-
Сваляш вентилатора на парното/под жабката/-държи се на четири винтчета и от там стигаш до клапата.Това упражнение го правих преди два дни,че и моята беше постоянно затворена и се потяха стъклата.Заклиних я в отворено положение и готово.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:Сваляш вентилатора на парното/под жабката/-държи се на четири винтчета и от там стигаш до клапата.Това упражнение го правих преди два дни,че и моята беше постоянно затворена и се потяха стъклата.Заклиних я в отворено положение и готово.
Коментар
-
С едно парче пеногума.Пъхнах го отстрани на клапата,така че да я затегне.Предполагам,че и по-твърд дунапрен ще свърши работа.Но не трябва да пипаш бутона за клапата,защото при тебе понякога работи,докато при мен-не.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар