Привет! :D Колеги, въжможно ли , фабрично да не е предвиден филтър за климатика, защото днеска направих малка дупна отстрани дето се намират щипките за закрепване на капачето , и бръкнах с пръст да видя дали има филтър, и се учудих че няма - .Ето и снимки от въпросното място, снимките съм ги свалил от сайта на филтрон, http://www.filtron.pl/en/index.php?i...OC=69#idn11327С стрелките съм отбелязал въпросните щипки, капачето при мен бе на едно с корпуса (съединено),
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно филтър на климатик на Фиат Палио
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Ако имаш климатик и работи сложи нов филтър и това е .Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Re: кола
[quote="kluchar"]То нямаше ли два вида климатици на две фирми и филтъра да е горе при чистачките като на другите модели .[/quoteГледах навсякъде, дори под кората на чистачките, само там, дето съм посочил на снимката, отговоряше на мойта кола,само вместо капаче с съответните щипки ,беше затворено със същата пласмаса като на корпусаFiat palio 1.7td
Коментар
-
Колега, има филтър! По руските форуми съм чел, че като си завреш главата м/ъ педалите спирачката трябва да ти опира челото, ама от вътрешната страна. Успях да го извадя, но за слагане не успях. Закарах я при моя майстор. На въпроса "ще можеш ли"-няма проблем. Половин час гъзурчене и псувни на всичко италианско го смени. Репликата беше-"абе смятах да ти взема 5лв., ама за тоз х..й-10лв". Така че дерзай-животното има филтър-много тънък е.Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
serge написа:Колега, има филтър! По руските форуми съм чел, че като си завреш главата м/ъ педалите спирачката трябва да ти опира челото, ама от вътрешната страна. Успях да го извадя, но за слагане не успях. Закарах я при моя майстор. На въпроса "ще можеш ли"-няма проблем. Половин час гъзурчене и псувни на всичко италианско го смени. Репликата беше-"абе смятах да ти взема 5лв., ама за тоз х..й-10лв". Така че дерзай-животното има филтър-много тънък е.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
На мой колега Преди няколко години му сменях филтъра на Палиото и в магазина ми бяха казали ако филтъра не е от страната на педалите да го търся от другата страна демек от пасажерската ,не знам по каква програма гледаше но ми каза че ако е от пасажерската трябва да му занеса филтъра за подмяна че имали разлика .Не знам до колко е бил прав но търси от другата страна.Желая ти успех.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар