Искам да споделя моя проблем и да помоля за мнение по въпроса. Става въпрос за Фиат Пунто 98г. Проблемът е следния, при паркирането на колата, тя започна да пуши от едната страна и да издава писклив звук. Доста вода изтече, като погледнах по пътя видях, че съм оставила следи. Датчика на таблото, който ми показва температурата не ми работи от известно време и тъкмо се канех да го оправя..Официалната диагноза е, че се е прецакала глава на гарнитура. Един майстор я погледна и ми иска към 800-1000лв. за ремонт, тъй като трябвало да се подмени главата. Та въпросът ми е, имали някаква друга вероятност за проблема и сумата за ремонта реална ли е? Аз исках да си взема нова кола, но не очаквах тази да ме остави така от раз...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с гарнитурата на главата
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00 написа:абсолютно нереална, бягай от този мошеникAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
От коя страна течеше водата? Ти вдигна ли капака да видиш от къде всъщост тече? Може да ти се е пробила тапата на двигателя и от там да изхвърли цялата вода. Колко вода всъщност изтече? Като погледна назад имаше мокра диря или просто капки? Пробвай да налееш вода без да палиш двигателя .. ако е тапата или маркуч ще текне ...FIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
-
Връща вода от капачката - да. Презполагам, че няколко метра е изминала докато е връщала вода и преди да почне да пуши, та аз да забележа. Но повечето вода изтече на място като я спрях и долях не повече от 3 л. Този майстор каза, че шлайфането ще струвало 200лв, а неговия труд поне още толкова, а до 800 не разбрах какво точно калкулира..Като цяло каза, че нямало смисъл да я оправям, тъй като била стара и този проблем бил сериозен, пък и други неща имало и не му се занимаваше..Но май ще търся второ мнение.
Коментар
-
Виждам че си в Люлин, съветвам те да потърсиш Стефан в Захарна Фабрика,близо ти е и мисля че ще ти помогне.пп Първия майстор случайно да се намира зад Вилаз в Люлин? - просто питам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
St.M. написа:..... Но мислех да ходя при тези зад Вилас, щото знам, че правят италиански коли. Ама, ако не са ок, кажи да не тръгвам въобще...Този в Захарна фабрика не знам как да го намеря..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
St.M. написа:Връща вода от капачката - да. Презполагам, че няколко метра е изминала докато е връщала вода и преди да почне да пуши, та аз да забележа. Но повечето вода изтече на място като я спрях и долях не повече от 3 л. Този майстор каза, че шлайфането ще струвало 200лв, а неговия труд поне още толкова, а до 800 не разбрах какво точно калкулира..Като цяло каза, че нямало смисъл да я оправям, тъй като била стара и този проблем бил сериозен, пък и други неща имало и не му се занимаваше..Но май ще търся второ мнение.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар