Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

повече фреон в системата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

повече фреон в системата

някой знае ли какво ще се случи,ако на кола която и дават 500гр.фреон а са сипани 650.пояснявам-на тд100 е 650с-мата,а на жтд 105 е 500 .и тъй като мотора ми е сменен с жтд,но радиаторите са от тд реших да сипя 650гр.не съм го пускал,защото не съм сглобил всичко.притеснява ме да не хвърли котва компресора.

По-добре да е по-малко отколкото повеЧе. Най-хубаво го зареди с 500 грама фреон и малко масалце и карай. Гаранция ще духа достатъЧно студено, дори в големите жеги.

Коментар

ами днес го пробвах и всичко си е наред!?

Коментар

Ако беше презареден, компресорът щеше да изключва/включва нон-стоп!
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

то е така и като е в норми зареден,един майстор който е много добър и само климатици прави ми каза че ако му е много фреона няма да включи компресора,а човека наистина си разбира от работата.може би наистина е малко повечко,защото вътре не се издържа :D ,ама като стане 40гр. ще ги питам ония с :ГОУФОВЕТЕ:.където повечето нямат клима ха-ха-хах-а-а-а-а.

Коментар

В покой на системата и при 200 грама и при 500 налягането ще е едно и също! Ако той разбира толкова много, както казваш, вземи си поука следващия път да запомниш по-добре какво точно е искал да ти каже Казаното от теб НЕ Е вярно.
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
            X