Здр колеги термостата започна да отваря по късно само първия път докато отвори и след това си работи нормално и градско и извън градско държи на средата а когато има много задръствания се качва на 1 чертичка колко градоса горе доло е това кадето съм го отбелязал на снимката там горе доло отваря термостата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
температурата Фиат браво 1.4
Collapse
X
-
nedialk00
-
Re: температурата Фиат браво 1.4
viktor88 написа:Здр колеги термостата започна да отваря по късно само първия път докато отвори и след това си работи нормално и градско и извън градско държи на средата а когато има много задръствания се качва на 1 чертичка колко градоса горе доло е това кадето съм го отбелязал на снимката там горе доло отваря термостатаFiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
-
Re: температурата Фиат браво 1.4
KRASI CVETKOV написа:viktor88 написа:Здр колеги термостата започна да отваря по късно само първия път докато отвори и след това си работи нормално и градско и извън градско държи на средата а когато има много задръствания се качва на 1 чертичка колко градоса горе доло е това кадето съм го отбелязал на снимката там горе доло отваря термостата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар