Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

температурата Фиат браво 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

температурата Фиат браво 1.4

Здр колеги термостата започна да отваря по късно само първия път докато отвори и след това си работи нормално и градско и извън градско държи на средата а когато има много задръствания се качва на 1 чертичка колко градоса горе доло е това кадето съм го отбелязал на снимката там горе доло отваря термостата
    Прикачени файлове

94 някъде, сменяй го тоя термостат, щото ще блокира и ще си отвориш много работа и ядове

Коментар

Re: температурата Фиат браво 1.4

viktor88 написа:
      Здр колеги термостата започна да отваря по късно само първия път докато отвори и след това си работи нормално и градско и извън градско държи на средата а когато има много задръствания се качва на 1 чертичка колко градоса горе доло е това кадето съм го отбелязал на снимката там горе доло отваря термостата
      Разкажи малко повече за термостата от колко време е на колата,така ли си я купил/с него/каква марка е.Моя термостат е BEHR и откакто е купен вече три години още от самото начало отваря точно по същия начин както твоя и до сега не съм имал никакви проблеми.
      Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

Re: температурата Фиат браво 1.4

KRASI CVETKOV написа:
        viktor88 написа:
        Разкажи малко повече за термостата от колко време е на колата,така ли си я купил/с него/каква марка е.Моя термостат е BEHR и откакто е купен вече три години още от самото начало отваря точно по същия начин както твоя и до сега не съм имал никакви проблеми.
        така си отваря от самото начало там или една чертичка по надолу и аз го карам незнам каква марка е

Коментар

щом не ти изхвърля антифриза и не прегрява карай и си свиркай и аз съм така
          Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

Working...
          X