Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е радиатора за парното на Пунто 1.1 ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой е радиатора за парното на Пунто 1.1 ?

Кой е радиатора на парното na Punto 1.1 Mareli ili Valeo .... Mareli e малкия 208 мм , а Valeo големия 230 мм нещо такова ... Имали шанс да сложа големия радиатор за парното ?
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Здравей колега,късно ти видях темата.Радиаторчето на парното по Валео е 812081,а размерите му са:широчина 200мм.,височина 175мм. и дебелина 42мм.Номера по Марели е 350218057000.Мога да ти препоръчам като марка и Nissens също са доста добри(да не кажа и по-добри от Валео),а модела е 71439.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Колега той добре ама до колкото гледам има 2 вида вентилационни системи едните разработка на МАРЕЛИ с по малкия РАДИАТОР ... и с по големия радиатор VALEO ... и на мен много ми се искаше да набутам ВАЛЕОТО , ама е по голям и нявярвам да стане на 1.1 ето размерите и на 2та модела ... не се връзват с тея дето си дал ...
      Прикачени файлове
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Ъъъ тук ме узадачи,в къщи ми показва само един,този който ти казах.После като отида на работа ще погледна в друга програма как излизат и ще пиша.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
        X