Някъде пишеше че имало копче на седалката или межде двете седалки незнам точно за FIAT, но на Форда е на седалката .Може и ако е пипано да е изваден предпазителя трябва да е мощен- дори и с реле.
гледах вчера едно предаване за тунинг на коли и показаха как слагат на седалката нагреватели Прилича нещо като подложка на мишка с жици и маше и копче но с диод.Не видях исключвател за температурата. Дори и беше е пробвавл като сложи тиган и изпържи яйца
Това за седалките го бях писал аз,защото наистина не съм срещал кола с подгряване да не е с кожен салон(независимо от модела),но щом казваш
Колега, имаме един служебен джип Опел Монтерей - стар кошник - е той няма кожа ама има подгрявана на седалките и то на две степени. А навремето имах една мазда 323 - 87’ година - и тя беше така...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Аз под шофьорската седалка имам закрепена една кутийка с размер малко по-голям от цигарена кутия, и има нещо като бутон от горе, но като че ли не мога да го натисна. Та ви питам що ли е това?Колата е Ланчия делта 1,9 тд
Коментар