Здравеите колеги! Интересува ме как да сваля радиатора на парното на пунто 2001 1.2 2001г. без климатик. От 1 месец парното духа марно...Пробвах да обезвъздуша, но резултат няма...Явно е запушено...Не съм пробвал да го промия с киселина. Та реших да попитам, дали някой колега ще знае лесен начин за изваждането му. Уточнявам, че термостата е изправен, също и водната помпа. Каква е позицията на радиаторчето - хоризонтално ли е ...или вертикално и дали е под централната конзола?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
радиатор парно на PUNTO mk2 2001г.
Collapse
X
-
колега ето да те зарадвам как става номера цъкШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Благодаря на колегата, за изчерпателния снимков материал и подробното обяснение!Мисля да се пробвам с промиване и ако стане...ще е добре...Иначе тези радиатори за тази 11г. кола са доста скъпи, именно щото са на Валео-170лв.!!!Което мен доста ме учудва???!!! За сравнение, на пасата ми радиатора е на цена 30лв. нов ... Не ми се говори за тези цени...и за тези нашите заплати...Ама пък и без парно жената ще изстине още повече към мен...Благодаря ви колеги!FIAT PUNTO 1.2 2001г VW PASSAT 1.8 AAM 1995г
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:То като види тези снимки и всеки ще се откаже да го правиШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар