здравеите колеги имам проблем с прочутото моторче за обдухжане на датчика за температурата в купето,може ли някои да ми предложи схема или начин за разглобяване така че да счупя наи малко детаили и начин на почистване, че не спира да жужи и ме дразни.Преди време на тьрсачката го намирах а сега не,благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
схема на разглобяване фиат мареа 1.6 16
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:КВА КОЛА МОДЕЛ я пак го препиши -Къв е проблемаАко става въпрос за моторчето на клапата на външен /вътрешен въздух просто разкачи буксатаако става вопрос за вентилатора на парното има 3винта от долу /трябва да се наведеш/ свалят се и всичко пада
Коментар
-
kluchar написа:КВА КОЛА МОДЕЛ я пак го препиши -Къв е проблемаАко става въпрос за моторчето на клапата на външен /вътрешен въздух просто разкачи буксатаако става вопрос за вентилатора на парното има 3винта от долу /трябва да се наведеш/ свалят се и всичко пада
Коментар
-
ataveto написа:kluchar написа:КВА КОЛА МОДЕЛ я пак го препиши -Къв е проблемаАко става въпрос за моторчето на клапата на външен /вътрешен въздух просто разкачи буксатаако става вопрос за вентилатора на парното има 3винта от долу /трябва да се наведеш/ свалят се и всичко падаFiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
Re: схема на разглобяване фиат мареа 1.6 16
ataveto написа:здравеите колеги имам проблем с прочутото моторче за обдухжане на датчика за температурата в купето,може ли някои да ми предложи схема или начин за разглобяване така че да счупя наи малко детаили и начин на почистване, че не спира да жужи и ме дразни.Преди време на тьрсачката го намирах а сега не,благодаря предварителноStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Re: схема на разглобяване фиат мареа 1.6 16
sok1 написа:ataveto написа:здравеите колеги имам проблем с прочутото моторче за обдухжане на датчика за температурата в купето,може ли някои да ми предложи схема или начин за разглобяване така че да счупя наи малко детаили и начин на почистване, че не спира да жужи и ме дразни.Преди време на тьрсачката го намирах а сега не,благодаря предварително
Коментар
-
От както си взех колата автоматичния климатик (климатроник) не е работил както трябва- зимно време нагласям на 26 градуса и започва да духа топло, но след малко решава да задуха студено и така си духа студено докато не врътна врътката на по- висока температура или понякога дори трябва да я сложа на максимално топло за да започне да духа топло. Реших, че проблемът е от въпросното моторче за обдухване на сензора за вътрешна температура (съмнявах се, че не работи). Днес отворих централния панел и наистина вентилаторчето не се въртеше. Нямаше толкова много прахуляк колкото на снимките от линковете и все пак не се въртеше. Като го побутнах с отвертката то взе че се "събуди" и реши да се завърти. Като изключих и включих отново на контакт вентилаторчето пак не тръгна- всеки път му трябва начален тласък за да се развърти Разглобих го изцяло и му смазах оста с ВД40, но пак не тръгва от самосебе си (имаше подобрение, но му трябва съвсем малко побутване, за да тръгне ) Ако можете дайте съвет с какво да го смажа, ако не дано в някоя морга намеря вентилаторче.Фиат Брава 1,6 16V, 1999г. произведена и регистрирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар