gushev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колко време загрява Стило 1,9жтд
Collapse
X
-
FIAT STILO 1.9JTD 2002
-
Да но не очаквай примерно да падне с 5литра на сто км. Има и други важни неща за да достигнеш оптимален разход. Температурни датчици, ламбда сонда/ако имаш/, състояние на генерацията, МАФ или МАП /каквото имаш/, размер и състояние на гумите ако щеш.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
KUM4o написа:gushev написа:Е за колко време достига работна температура?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Колеги,един приятел работи в сервиз и ми сложи някаква джаджа пред термостата,поставя се в маркуча и влиза в оригиналния термостат/играе ролята на термостат,пред термостата/.Така долния маркуч който отива към радиатора си остава леден,а досега го чаках и той да загрее и 20 мин не може да почне да духа топло.Сега на място ми дига три черти,а за 10 мин съм на 90 градуса,не вярвах ама е истина.Нее проблема в термостата.
Коментар
-
Колеги,един приятел работи в сервиз и ми сложи някаква джаджа пред термостата, поставя се в маркуча и влиза в оригиналния термостат/играе ролята на термостат,пред термостата/. Така долния маркуч който отива към радиатора си остава леден,а досега го чаках и той да загрее и 20 мин не може да почне да духа топло. Сега на място ми дига три черти,а за 10 мин съм на 90 градуса,не вярвах ама е истина.Нее проблема в термостата.Fiat Stilo 1.9 JTD 115 hp 2004 год. март
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар