Здравейте,днес смених термостата на Фиат Стило.Интересно ми е за колко време би трябвало да загрее?Минах около 8 километра и загря до средата.После карах доста градско и не мръдна от средата.Дали е нормално толкоз бързо да загрее?И грешка ли е,че смених само антифриза,който изтече (около 3 литра)?Сложих руски концентрат на -65 градуса.Благодаря ви предварително :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За колко време загрява Стило 1,9жтд
Collapse
X
-
Re: За колко време загрява Стило 1,9жтд
gushev написа:Здравейте,днес смених термостата на Фиат Стило.Интересно ми е за колко време би трябвало да загрее?Минах около 8 километра и загря до средата.После карах доста градско и не мръдна от средата.Дали е нормално толкоз бързо да загрее?И грешка ли е,че смених само антифриза,който изтече (около 3 литра)?Сложих руски концентрат на -65 градуса.Благодаря ви предварително :Dмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
gushev написа:Значи и антифриза има нещо,което го подгрява?Не знаех Значи всичко си е наред?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Здравейте колеги. Моето Стило, това от подписа, загрява адски бавно, защото явно е с повреден термостат, понеже не си даржи никога температурата по средата и за 5 км. до работа, едва отлепя стрелката. Не сум сигурен, но май няма никакви допулнителни неща за подгряване, първият му собственик е била фирма в Рим (Италия) и явно не е произведено за страни с по студен климатП.С. Между другото, "Stilo" е град в ЮЖНАТА част на ИталияFiat Stilo 1.9 JTD 115 hp 2004 год. март
Коментар
-
Може би колегата е прав.Няма допълнително подгряване а ползва топлообменика на ЕПГ и за това тръгва мигновенно топло.Ама аз пресъствах на смяната на термостата и ви казвам,че е голям панаир.Свали се половината двигател кажи речи.Но си заслужава.Семейството се сгряхме в колата :DСтило 1.9 jtd 2002
Коментар
-
е хубаво де ама говорехме за подгряване на антифриза, лично съм виждал Браво 1.9 ЖТД с такова подгряване. Но никага не съм си мислел че това може да ме стопли в колата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар