Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане относно показание температуррен датчик в таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

питане относно показание температуррен датчик в таблото

Здравейте колеги,от няколко дни се сдобих с фиат крома 2007г.мотор1.9jtd 110 kw,но ми прави впечетление следното:колата си пали нормално,а аз я оставям да поработи на място около 1 мин.,след което потеглям.Карам колкото карам но стрелката за показание на температурата в ел.таблото стои винаги на 1 чертичка над минималното показание,а по принцип има до средно положение още 3 черти.От изчетената от мен тема,ми стана ясно,че стрелката трябва да кове в средно положение.Експерементирах като я оставих от първо стартиране да поработи 4-5 мин.като пипах маркуча от малкия кръг(който влиза в радиатора от-горе),а той си остана студен,но в купето си имах парно(2-ву зонов климатроник).Та въпроса е-имам проблем в термостата или някакъв датчик за температура ме цака?А на проверка в фиат сервиз когато закачиха компютъра,казаха че всичко е топ-колата е на 80000 км.Ако някой има иди моля да сподели

закачи я пак и виж на колко градуса работи и сравни показанията с тези на таблото.иначе по-ми се струва да е термостат,но последното е само гадаене

Коментар

Благодаря за бързия отговор-и аз си мисля,че е от термостата,защотото днес покарах повечко,а стрелката си остава в долно положение и не е много топло в купето.На колкото и градуса да настроя температурата топлината,която се излъчва в купето ,е една и съща(не става по-топло)примерно като задам температура 30градуса.За мен си остава да е от термостата.Няма как,ще трябва да се ръсна над 100 левчета.Привет!

Коментар

Working...
      X