здравеите колеги мьчи ме следния проблем през този сезон парното на жтд 105 колата неиска да вдигне температура или вдига но трчбва да я напьвам доста зада стигне 90 и 4ак тогава по4ва да духа топло иначе духа савсем леко топло проверих термустата но си е добре отваря на 88 градуса свалях моторчето на парното и нестава и нестава ровя се по форумите но безуспех и маи вече ще вдигам раце .немога да разбера от какво идва проблема примерно преди около месец се прибрах от германия с нея и през целия пьт стрелката на темп.си стои долу.по4истих и системата мислех да не е запу6ена но не е. моля ви помагаите ще сам безкраино благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с парното на жтд 105 моля помогнете
Collapse
X
-
аз сащо мислех че е термостат но когато го свалих термостата си беше затворен загрях вода на около 50-60 град.и не отвари след това на около 90 град. и термостата отвори и като падна температурата си затвори затова мисля 4е може би не е термостата.има друго на което се чудя клапата под филтара на копето ми стои леко отворена и квото и да вартя от вратките не мрадва някои има ли престава тази клапа как трчбва да стои.и ако е напалмо затворена от каде ще взима ваздух моторчето. мерси
Коментар
-
tair1807 написа:аз сащо мислех че е термостат но когато го свалих термостата си беше затворен загрях вода на около 50-60 град.и не отвари след това на около 90 град. и термостата отвори и като падна температурата си затвори затова мисля 4е може би не е термостата.има друго на което се чудя клапата под филтара на копето ми стои леко отворена и квото и да вартя от вратките не мрадва някои има ли престава тази клапа как трчбва да стои.и ако е напалмо затворена от каде ще взима ваздух моторчето. мерсиFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар