Интересува ме как става смяната на Stilo MW 1.9 JTD и дали системата се обезвъздушава сама. Предполагам, че щом имам такъв маркуч на казанчето, значи че се обезвъздушава сама, доколкото разбрах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на антифриза и обезвъздушаване 1.9 JTD
Collapse
X
-
Обезвъздушава се! Доколкото си спомням, има 2 пробки за източване/объзвъздушаване - едната е на радиатора, другата на маркуч, който тръгва от термостата в посока купето. На снимката съм ти маркирал приблизителните посоки.Добавено: Мисля, че в E-Learn-а за Стило процедурата я имаше описана подробно.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Успех в начинанието !Аз знам само един начин, да разкачиш най-ниския маркуч, т.е. долния към радиатора.Няма пробки, утрепал съм се да ги търся, няма ги и това е .....Следователно и сама се обезвъздушава.в Елърн има процедурата за 1.6, там има пробки, при мен няма ....F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Извинявам се, че така се забавих ще погледна днес или утре, когато имам време, просто нямам време кога да седна на PC или с колата да се занимавам тези дни. Благодаря ви за подробните отговори и аз ще погледна от снимките местата. Намерих си тук в Асеновград Paraflu сините консервички, ако някой нещо не може да си намери, а иска имаго в един магазин до нас, а аз се счупих да търся в Пловдив. Момчето ги продава 12лв./1л. даже ми каза, че като ще взимам повече може и 10лв. да ми легне понеже сме познати. ПоздравиFiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар