Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tipo 1.9 tdi къде е термостата ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Tipo 1.9 tdi къде е термостата ?

Здравейте , колеги!Имам Fiat Tipo 1.9 tdi , като никога не загрява над 50 градуса и съответно не е добре нито за колата нито за мен ЗИМАТА понеже е супер студ в колата. Купих си термостат обаче ми трябва малко помощ с местоположението му? Благодаря ви предварително
    Fiat Tipo 1.9 tdi

Намира се от дясната страна на главата гледано отпред,т.е. от другата страна на ремъка. Термостата е с корпус на него има 2 датчика там влиза и маркуча от радиатора.

Коментар

А термостата задължително ли се купува със корпуса ? Нужен ми е отговор също така ако може да ми помогнете с каталожния номер понеже това което купих се оказа не точния термостат. Благодаря ВИ!
      Fiat Tipo 1.9 tdi

Коментар

Никои ли незнае ?
        Fiat Tipo 1.9 tdi

Коментар

mal4oy написа:
          Никои ли незнае ?
          смени магазина от който си купуваш части...иначе аз знам тука един магазин ) http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=122 само си избери твоето че типо 1.9 има най-различни и ще се справиш...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Благодаря Ви, колега!За колегите , които ще имат същия проблем или търсят в интернет. Цените:Косер- 122 лвЕвро 007- 94 лвАХМ - 94лвАз успях да си го взема с 30% намаление от Косер за 86 лева. Няма никакво решение освен закупуването на ново тяло със термостата понеже самите термостати са излети. А и моя е най-сложния и възможно скъп , който е със 3 датчика. Надявам се да съм помогнал на следващите , като мен.Поздрави.
            Fiat Tipo 1.9 tdi

Коментар

Working...
            X