Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

перката не се включва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

перката не се включва

Колеги тоя проблем се появи когато сложих газ.Когато я оставя да работи на място колата загрява а перката не се включва (перката работи проверил сам я)и стрелката за температурата започва да играе.датчика на радятора ли е проблема?а и изпарителя ми е нависоко възможно ли е от него да ми прави проблеми?

Имаш въздух в системата.Ако изпарителя ти е горе/на нивото на двигателя/,обезвъздушаването му е играчка.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

да точно това написах изпарителя ми е горе.обезвъздушавам я но като запаля се чува балбукане в радяторчето на парното.това не е проблем изпарителя ще го сваля надоло тези дни.но за перката дали ще е от него

Коментар

Като обезвъздушиш,сигурен съм,че ще завърти перката.На мен ми се е случвало да показва 100*С,а радиатора беше целия в лед,ДВГ и маркучи едва се усештаха да са топли,а бях изминал около 30км.След о-не,всичко се оправи.
        Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
        ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Да и аз при смяна на антифриза не ми се занимаваше много и не обезвъздуших добре и перката ми правиши същия чалъм.Със сигурност имаш въздух в системата и датчика не отчита реално.....
          Fiat Punto 1,7 td
          Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

Мерси колего прочетох и другите теми във форума и ми стана ясно какво да направя.но първо ще сваля изпарителя и тогава ще видим.

Коментар

Working...
            X