Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По повод на воден радиатор за Брава 1.4 ( с климатик )

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги , моля внесете яснота по един въпрос !Изключително коректния колега Busho_101 ми изпрати воден радиатор за ФИАТ БРАВА 1.4 ( с климатик ) , но когато го занесох на човека , с чиято помощ ще го сменям се оказа , че радиатора е съвсем различен .Поразгледах снимки от обяви за продажба на авточасти и ми се струва , че в Италия са ми ашладисали май радиатор от1.6 Прилагам снимки и предварително благодаря на всички отзовали се !П.П. На снимката с манометрите Брава-та не е моята
    Прикачени файлове
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Твоя радиатор много прилича на моя.......Май наистина си с воден радиатор от 1.6.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
      Твоя радиатор много прилича на моя.......Май наистина си с воден радиатор от 1.6.
      Приятелю , а твоето автомобилче с климатик или климатроник е ?

Коментар

без последната снимка, това е радиатор от 1,6. На последната вероятно си е оригиналния радиатор за 1,4. С климатик е моя, но предполагам няма разлика с клиамтроник, по-вероятно е да има разлика с/без климатик. Защо не огледаш номерата на радиаторите и по това да разбереш?
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
          без последната снимка, това е радиатор от 1,6. На последната вероятно си е оригиналния радиатор за 1,6. С климатик е моя, но предполагам няма разлика с клиамтроник, по-вероятно е да има разлика с/без климатик. Защо не огледаш номерата на радиаторите и по това да разбереш?
          Благодаря ! Отивам да търся номера по това чудо ...Голям бъбрек ...голям

Коментар

Re: По повод на воден радиатор за Брава 1.4 ( с климатик )

Румен_Хинчев написа:
            Stefanaki написа:
            Приятелю , а твоето автомобилче с климатик или климатроник е ?
            Климатик.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ето и моя с климатик е:
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колеги , продължавам темата споделяйки неприятностите , които изпитвам търсейки радиатор за БРАВА 1.4 ( с климатик ).Радиатор ми продаде raocarrs , за което получава един голям + Купувайки радиатора , двамата установихме , че моят е от 1.6 ( както ми писаха и колеги ) като габаритите и отворите на радиатора са еднакви.Но се оказа , че радиатор от БРАВА 1.6 с климатроник не е идентичен с такава с климатик.1.6 с климатик има датчик на радиатора между двата отвора , а тази с климатроник няма.Прилагам снимка от моя пукнат радиатор за да видите къде се намира датчикът ( синята джаджа ).Поздрави на всички !
                Прикачени файлове

Коментар

Колега и аз съм в същия филм в момента,определено съм с като твоя радиатор,а навсякъде него го дават за 1,6.Моята кола също е 1,4 с климатик.Поръчах радиатор,който трябва да е за 1,4 с клима,но като го видях той няма нищо общо с моя,сега ще го връщам,и явно ще търся за 1,6.Може ли да кажеш за колко го купи,може и на лично.

Коментар

моя радиатор е същия като на снимкате. Преди около 3 години го купих за 110 лв нов
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

моя е 1 към 1 като този от последната снимка

Коментар

Значи някои 1,4 и 1,6 са еднакви радиатори

Коментар

signala написа:
                          Значи някои 1,4 и 1,6 са еднакви радиатори
                          не, значи, че някой е сложил рад от 1,6 на 1,4
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Оказва се , че има две модификации Брава 1.4.А пък аз си монтирах старият радиатор , като преди това го надух във ваната .След като го поставих на колата , дойде колегата Георгиев и ми даде някакви миниатюрни стружки от месинг , от които сипах малко количество.

Коментар

Working...
                            X