Колеги , моля внесете яснота по един въпрос !Изключително коректния колега Busho_101 ми изпрати воден радиатор за ФИАТ БРАВА 1.4 ( с климатик ) , но когато го занесох на човека , с чиято помощ ще го сменям се оказа , че радиатора е съвсем различен .Поразгледах снимки от обяви за продажба на авточасти и ми се струва , че в Италия са ми ашладисали май радиатор от1.6 Прилагам снимки и предварително благодаря на всички отзовали се !П.П. На снимката с манометрите Брава-та не е моята
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По повод на воден радиатор за Брава 1.4 ( с климатик )
Collapse
X
-
Stefanaki написа:Твоя радиатор много прилича на моя.......Май наистина си с воден радиатор от 1.6.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
без последната снимка, това е радиатор от 1,6. На последната вероятно си е оригиналния радиатор за 1,4. С климатик е моя, но предполагам няма разлика с клиамтроник, по-вероятно е да има разлика с/без климатик. Защо не огледаш номерата на радиаторите и по това да разбереш?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:без последната снимка, това е радиатор от 1,6. На последната вероятно си е оригиналния радиатор за 1,6. С климатик е моя, но предполагам няма разлика с клиамтроник, по-вероятно е да има разлика с/без климатик. Защо не огледаш номерата на радиаторите и по това да разбереш?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Re: По повод на воден радиатор за Брава 1.4 ( с климатик )
Румен_Хинчев написа:Stefanaki написа:Твоя радиатор много прилича на моя.......Май наистина си с воден радиатор от 1.6.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Колеги , продължавам темата споделяйки неприятностите , които изпитвам търсейки радиатор за БРАВА 1.4 ( с климатик ).Радиатор ми продаде raocarrs , за което получава един голям + Купувайки радиатора , двамата установихме , че моят е от 1.6 ( както ми писаха и колеги ) като габаритите и отворите на радиатора са еднакви.Но се оказа , че радиатор от БРАВА 1.6 с климатроник не е идентичен с такава с климатик.1.6 с климатик има датчик на радиатора между двата отвора , а тази с климатроник няма.Прилагам снимка от моя пукнат радиатор за да видите къде се намира датчикът ( синята джаджа ).Поздрави на всички !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Колега и аз съм в същия филм в момента,определено съм с като твоя радиатор,а навсякъде него го дават за 1,6.Моята кола също е 1,4 с климатик.Поръчах радиатор,който трябва да е за 1,4 с клима,но като го видях той няма нищо общо с моя,сега ще го връщам,и явно ще търся за 1,6.Може ли да кажеш за колко го купи,може и на лично.
Коментар
-
nedialk00
-
Оказва се , че има две модификации Брава 1.4.А пък аз си монтирах старият радиатор , като преди това го надух във ваната .След като го поставих на колата , дойде колегата Георгиев и ми даде някакви миниатюрни стружки от месинг , от които сипах малко количество.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар