Колеги съмнява ме че клапата е останала постоянно затворена,тъй като пусна парното в колата и прозорците веднага се изпотяват,а съм сменил филтъра.Можели някои да ми каже каде се намира тази клапа за да проверя дали наистина е така.АКО МОЖЕ СЪС СНИМКА.Благодаря предварително!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клапа вътрешен\външен въздух, Стило
Collapse
X
-
Много по-лесно ще ти е да провериш дали смуче през филтъра свеж въздух. Може и да пробваш да сменяш между отворена и затворена клапа ще има ли разлика в шума от парното. Като смуче от купето, но на мах обороти на вентилатора за парното, се чува по- силно шума от въздуха отколкото като смуче въздух отвън.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
evgeni85 написа:Проблема е често срещан. И аз съм със същия. Проблема е в четките на моторчето което движи клапата за рециркулация. Все още не съм решил как да го "побългаря"Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И аз да подновя малко темата......От скоро и аз съм с подобен проблем. При отворена клапа започнаха да се изпотяват стъклата. Реших че нещо е блокирало и пробвах да я отворя и затворя няколко пъти и накрая се оказа че по някакъв непонятен за мен начин, клапата може би е прескочила някой зъб......не знам устройството и, и сега всичко работи наобратно.При затворена клапа влиза въздух от вън, а при отворена циркулира само в купето.Някой знае ли къде е тази клапа и как евентуално може да се поправи?Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар