Здравейте,Имам Стило 1.9 Multijet и проблема е че парното загрява много бавно, ако някой знае нещо по въпроса моля да подскаже :P .Смених термостата но няма ефект
Дефинирай "много бавно"? Самата кола загрява ли нормално? Например караш 4 км и чак тогава загрява, но нямаш парно или е имаш, но слабо, или пък караш 25 км и стрелката едва се отмества от долната позиция?
да кажем че от Младост към центъра започва да загрява някъде около Плиска ,а то като се дигне стрелката тогава почва да духа топло, но като цяло не духа като в лада ,адо си спомняш :P
да кажем че от Младост към центъра започва да загрява някъде около Плиска ,а то като се дигне стрелката тогава почва да духа топло, но като цяло не духа като в лада ,адо си спомняш :P
Здравейте колеги, а моето Стило 1.9, 115 к.с., за 5 км. градско каране, едва отлепя стрелката в по топлите дни, за сега да не говорим, че изобщо не стопля за тия 5 км. от вкъщи до работа. Когато е 5 - 6 градуса на вън и успее да затопли по добре, при едно спиране на светофар, и стрелката на водата пада 1 деление на долу. Дали е от термостата.
Това го прави и с чисто нов термостат при -10гр. примерно.Над нулата - не го прави.Ако не си сменял почти сигурно е за смяна.Стрелката застава по средата по 78гр, термостата отваря на 88гр.Т.е. това, че е по средата не значи че потдържа оптимална температура.
Благодарско за съвета, работата отива на към смяна на Термостата, но мисля пурво да събера малко оферти и да видя к’ви пари ще ми коства този термостат
Коментар