Колеги може ли малко инфо каде да го търся този предпазител B38 а и дали трябва през компютъра да се активира тази функция, защото нещо се опитжах да го преборя обаче тоя предпазител В 38 никаде не мога да го намеря а и топло няма, което е най-отчайващото. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - нагревател на въздуха в купето
Collapse
X
-
Колеги преди малко мисля,че го видях този нагревател в епер.Голям е колкото радиаторчето на парното и е под номер 71736007 а радиаторчето е с номер 46723450.Нагревателя по епер струва 108 паунда.Намира се някъде м/у радиаторчето и поленовия филтър.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Да ти кажа честно не обърнах внимание,но нямаше усещане на промяна.При тази консумация сигурно падат малко, но аз потеглих веднага и не забелязах нищо.Кажи ми как се контролира,че все още не съм на ясно.Всички врътки ги бях включил на нагревател.Трета година я имам а чак вчера покрай тебе разбрах за тоя нагревател.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
emzo написа:Eто и описанието на системата:http://forum.fiat-bg.org/download.php?id=47242през цялото време е било в даунлоад секцията на форума, под носа ни.А като се сетя, как храним новобранките, че не използвали търсачкатаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
вчера активирах нагревателя, макар че съм 99,9% сигурен че нямам най-малкото защото съм бензин :D първо търсих за бушон, но за моята кола има няколко варианта и твърдо не мога да кажа дали има или нямакакто и да еактивирах го снощи, пуснах прокси след това...тя процедурата май си работи независимо дали го има или неи днес сутринта паля, беше -11 оСбутнах електронния термометър в духалкатаслед 10-15 сек вече показваше над нулатаа на първата митута вече духаше с над 10оСкак мислите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар